2 Nisan 2013 Salı

Festival Komitesinden Duyuru

2. Adnan Yücel Edebiyat ve Sanat Festivali kapsamında yapılacak olan "şiir ve Çocuk Öykücülüğü"  yarışmasının son başvuru tarihi, 20 Nisan 2013 tarihine uzatılmıştır.
 
Kavganın ve umudun şairi Adnan Yücel'i, yapacağımız  2.Adnan Yücel Edebiyat ve Sanat Festivali ile anıyoruz.
 
Festival kapsamında; “Adnan Yücel'i gelecek kuşaklara taşımak ve gelecek kuşaklar arasında yeni Adnan Yücel'ler çıkarmak'' amacıyla şiir ve çocuk öykücülüğü dalında yarışma düzenledik, yapılan bir basın açıklamasıyla da yarışmanın şartnamesini ve seçici kurulu kamuoyuna duyurduk. 
Teması  “savaş ve çocuklar” olarak belirlenen yarışmanın son katılım tarihi 1 Nisan 2013 olarak belirlenmişti. Ancak, gelen yoğun talep ve istek  doğrultusunda, yarışmanın son katılım tarihini 1Nisan 2012 tarihinden 20 Nisan 2013 tarihine çekmiş bulunmaktayız...
 
Başvuru tarihinden zorunlu sapma nedeniyle, jürinin daha sağlıklı çalışabilmesi için, önceden açıklanan 7 Mayıs 2012 tarihinde sonuçların duyurulması yerine, 20 Mayıs 2012 tarihinde sonuçların  açıklanmasına karar verilmiştir.. Şiir ve öykü yarışmasının sonuçları, 20 Mayıs 2012 tarihinde www.yapisanatevi.org sitemizden, sosyal medya ve başvuru adreslerinden duyurulacaktır.
 
Kamuoyuna önemle duyurulur...
 
FESTİVAL KOMİTESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder