12 Mayıs 2012 Cumartesi

Festival Komitesinden Duyuru

Yoğun ilgi nedeniyle başvuru tarihinden zorunlu sapma ve jürinin daha sağlıklı çalışabilmesi için sonuçlar 1 Haziran 2012'de duyurulacaktır.alt
Kavganın ve umudun şairi Adnan Yücel'i, aramızdan ayrılışının 10. yılında, Adnan Yücel Edebiyat ve Sanat Festivali düzenleyerek anıyoruz.

Bu yıl birincisini düzenlediğimiz Festival kapsamında; “Adnan Yücel'i gelecek kuşaklara taşımak ve gelecek kuşaklar arasında yeni Adnan Yücel'ler çıkarmak'' amacıyla şiir ve öykü yarışması düzenledik. Yarışma şartnamesinin ilan edilmesiyle birlikte öykü ve şiir dalında yüzlerce başvuru ulaştı elimize. Bu yoğun ilgi ve gelen istekler üzerine, başvuru tarihini 20 Nisan 2012 tarihinden, 30 Nisan 2012 tarihine çektik.

Başvuru tarihinden zorunlu sapma, jürinin daha sağlıklı çalışabilmesi için, önceden açıklanan 12 Mayıs 2012 tarihinde sonuçların duyurulması yerine, 1 Haziran 2012 tarihinde açıklanmasına karar verilmiş. Şiir ve öykü yarışmasının sonuçları, 1 Haziran 2012 tarihinde www.yapisanatevi.org sitemizden, sosyal medya ve başvuru adreslerinden duyurulacaktır.

Kamuoyuna önemle duyurulur...

1 yorum:

  1. Özel başer akşam lisesi olarak sizlerin paylaşımlarını devamlı takip etmekte ve paylaşımlarınızın devamını dilemekteyiz.

    YanıtlaSil